Pasiunea pentru muzică a existat mereu, doar că în timp, ea a evoluat și s-a concretizat într-o activitate permanetă. Nu știu câte persoane pot spune că fac ceea ce le place ... eu probabil, sunt printre norocoși.

        Fiecare eveniment îmi dă ocazia să cunosc oameni buni, veseli, prietenoși care mă lasă să gust emoția trăită de ei. Deși poate părea lipsit de modestie, știu totuși că nu exagerez în ceea ce spun deoarece, fiind Dj, „aud” oamenii.

         La un moment dat, m-am lovit și de întrebarea  oarecum firească „Nu te-ai plictisit?”. Uite că nu, pentru că evenimentele sunt unice, asemeni vinului, cu cât trece timpul cu atât devin mai bune. Sunt motive de bucurie și asta cred că se simte deoarece, poate să sune a clișeu, dar atunci când pui suflet în ceea ce faci, nu are cum  să nu iasă bine.

        Așadar, distinși miri, sărbătoriți ori prinți și prințese în pamperși, decizia va aparține dacă vreți să ne cunoaștem și să sărbătorim împreună momente unice din viața voastră, cum altfel, decât într-o explozie de culoare și lumină pe ringul de dans, asociate în mod condiționat, cu muzică de calitate, bună parte din ceea ce reprezintă o petrecere reușită, marca DJ Cipiland.

Let's...!.jpg

Eu sunt DJ.

Care este superputerea ta?

Atenționare !

Muzica, o formă neobișnuită de distracție, modifică starea de spirit și poate provoca răbufniri de veselie, bună dispoziție, energie, creativitate.

Se recomandă administrarea după recomandarea și sub supravegherea DJ-ului.

Adresați-vă sprecialistului dacă apar următoarele efecte secundare:

  • Mișcarea necontrolatăa mâinilor și picioarelor;

  • Clătinarea ritmică a capului;

  • Senzația de imponderabilitate;

  • Sensibilizarea receptorilor aparatului auditiv;

  • Flash-back-uri recurente ale unor melodii.